Thursday, August 11, 2011

style tido pun ada maksud!

salam...

hari ni aku tak nak display karya aku,
kalau rajin lepas ni kot...

anda2 semua pernah rasa pelik tak kalau orang ngendap orang lain tido?
orang tidur pun nak ngendap... bukan dapat apa pun...
haaa.... DAPAT!
sebab melalui style tidur orang boleh teka personaliti orang lain...

sebelum korang fikir yang bukan2,
aku memang tak menyokong aktiviti mengendap orang lain tido!
tidak sama sekali!!
tapi aku nak korang try tengok apa yang aku letak kat bawah ni,
and check if it's really true.

ini hasil kajian, bukan ramalan~


kalau korang jenis macam ni,
try la kongsi masalah dengan orang lain...
mana tau lagi cepat setel, kan?





tak tau nak kata apa untuk jenis ni...
ehem, ehem!






wah, aku kenal orang yang tidur macam ni!
memaaang sebijik dengan dia~
hahaha! ^^






err.. tiba2 aku ngeri pulak nak dapat roomate yang tidur macam ni.
kalau korang jenis macam ni...
tolong la jangan mem'benar'kan description ni, ok?






korang macam ni ke???
relax2, bawak bertenang sikit...






pergh, tidur pun siap kuar love2 kat atas!
memang loving habisss...






best gila sape2 yang jenis macam ni.
sampai tidur pun bawak tabung,
n memang 'blessed with fortune' lah ni
hebat2...






hahaha! aku jugak kenal seseorang yang tidur macam ni~
yang spendthrift tu memang sesuai sangat lah,
tapi dia tak la kaki gosip sangat pun...
(at least bila dengan aku)



so?
ada jumpa style tidur korang kat atas?
(^.^)v


2 comments:

  1. aq yang mne satu aq pon xtauu haha

    ReplyDelete
  2. ko hentam je pakai semua gaya kan?
    hahaha~

    ReplyDelete